Paneldiskussionen kommer att sÀndas hÀr, pÄ Facebook och pÄ öp.se. Som tittare har du möjlighet att stÀlla frÄgor i bÄda sÀndningarnas liveflöde. FrÄgorna tas upp i paneldiskussionen eller i det livesÀnda eftersnacket.

Deltagare paneldiskussion

Stefan FredrikssonVD, IUC Z-Group
Martin SahlbergVD, Destination Östersund
Teres GĂ€rdinRegionchef, Visita Norrland
Martina LundholmOmrĂ„deschef, Region JĂ€mtland HĂ€rjedalen 
Oliver DogoVD, Handelskammaren Mittsverige
Jörgen LarssonVD, Inlandsinnovation
Mikael BernervallJĂ€mtland Basket
Manne MostenKulturprofil, Norra Station 
Magnus SwartlingModerator
Karin BĂ„ngmanbitr. Moderator

Vill du stÀlla en frÄga till panelen? Kommentera sÀndningen pÄ Facebook

Nu har du som tittare har du möjlighet att stÀlla frÄgor i bÄda sÀndningarnas liveflöde. FrÄgorna kommer att tas upp i paneldiskussionen eller i det livesÀnda eftersnacket.

Publicerat av MerDigital.se Torsdag 16 april 2020

Se första paneldiskussionen hÀr

“Förundran över innovationskraften som coronakrisen har fört med sig och en framtidsblick mot coronakrisens pĂ„verkan pĂ„ framtida affĂ€rsmöjligheter. Det var tvĂ„ centralt Ă„terkommande teman nĂ€r MerDigital.se under fredagen bjöd in till paneldiskussion pĂ„ Storsjöteatern.”

Se hela paneldiskussionen hÀr nedan.

Kris, möjligheter & innovation

MerDigital.se vill blicka in mot framtiden och sĂ€tta igĂ„ng diskussion kring vad coronapandemin, och de vanor som den tvingat oss till att Ă€ndra, och hur kommer att bli för de marknader som öppnar om ett par mĂ„nader. Deltagare: Anna-Pia HĂ„dell, Atea. Stefan Fredriksson, VD IUC Z group. Calle Hedman, Centrumutvecklare Destination Östersund. Martin Sahlberg, VD Destination Östersund Oliver Dogo, VD Handelskammaren. Fredrik Smith, Koning & Smith. Jörgen Larsson, VD Inlandsinnovation. Magnus Swartling, Moderator.

Publicerat av MerDigital.se Torsdag 26 mars 2020